Leverans

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning?

Leveransen tar vanligtvis 4 – 7 arbetsdagar efter det att vi tagit emot och behandlat din betalning. Vänligen notera att vissa produkter som är större eller tyngre än normalt skickas med en specialiserad kurir och att detta kan innebära att leveransen tar lite längre tid är normalt. Längre leveranstid kan förekomma för vissa produkter vilket kommer att anges på produktsidan.

När du beställer flera produkter i en och samma beställning är det möjligt att leveransdagarna skiljer sig åt. Det gäller även för produkter som levereras i flera paket.
Du kommer att mottaga ett automatiskt genererat email som inkluderar en spårlänk och information om budet, detta får du så fort din produkt har skickats. Med spårlänken kan du spåra din order och se status på frakten i realtid.

Levererar ni till öar och avlägsna delar av landet?

Varorna transporteras till den adress du har angett som leveransadress i dina kunduppgifter. Detta under förutsättning att du bor utmed farbar väg.

Vi levererar inte till: Alsvik, Ingmarsö, Gällnöby, Nämdö, Runmarö, Stavsudda, Ornö, Drottningskär, Asperö, Källö-knippla, Skärhamn, Furusund, Utö, Brännö, Gotland.

Observera: Vi skickar inte till nämnda platser. Ytterligare betalning för att skicka till dessa platser är inte möjlig.

Ifall du bor i ett glesbefolkat område kan din order komma att lämnas över till lantbrevbäring och det är då viktigt att du själv tar kontakt med kuriren.

Vad kostar frakt och retur?

Frakten kostar alltid 69 kr inom Sverige oberoende av storlek, vikt eller antal varor i beställningen.
Returen är kostnadsfri, så länge som du följer våra returinstruktioner och använder vår leverantör.

Vad händer ifall jag inte är hemma vid leverans?

Någon måste ta emot paketet och ge sin signatur för att leveransen ska kunna fullföljas men det behöver inte innebära att det är du som gör det. Det kan hända att kuriren ber din granne att kvittera och sedan lämna det där. Annars brukar de lämna en lapp med information om var ditt paket är och vad du ska göra härnäst. Vanligtvis skickas ordern till närmaste serviceställe där du har 14 dagar på dig att hämta den innan den automatiskt returneras till oss.