VILKA ÄR VI?

Xtra Fritid betyder fritid på dina villkor. Ett överraskande utbud av fritidsprodukter, möbler och tillbehör. Allt du behöver samlat på ett ställe.

FRITID ONLINE. INGEN KOMPROMISS.

Vi gör online shopping säkert och enkelt för dig. För oss betyder detta:

  • BRA PRIS

Vi håller fullständig kontroll i hela leveranskedjan och kommer alltid att erbjuda våra produkter till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom är frakten alltid 49 kr oavsett storlek och returen är gratis i Xtra Fritid webbutiken.

  • BRA SERVICE

Vi erbjuder bra service till våra kunder. Har du en fråga om någon produkt, transport eller betalning är vår kundtjänst redo att hjälpa dig. Dessutom är frakten alltid 49 kr oavsett storlek,vikt eller antal varor i beställningen och returen är gratis. Ibland finns det naturligtvis något som kan gå fel. Skulle detta hända dig som kund då lovar vi att lösa problemet på ett tillfredsställande sätt.

  • GOD KÄNSLA

Vi lovar dig en “bra deal”. Ta den tid du behöver och om du skulle ändra mening eller om något helt enkelt skulle inte passa, så behöver du inte bry dig!
Du kan skicka tillbaka alla oanvända produkter gratis inom 14 dagar efter att du har fått din beställning levererad.

  • TRYGG OG SÄKER SHOPPING

Vi tror att online shopping ska vara säkert för alla. Vi lovar säker betalning med SSL-kryptering och skydd för köpare och data.