Returpolicy

Ditt köp på Xtra Fritid

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt inköp. Hos Xtra Fritid har du därför alltid öppet köp och ångerrätt i 14 dagar efter att du erhållit din vara eller en väsentlig del av den. Detta i enlighet med den lagstadgade ångerfristen. Om du vill avbeställa din order måste du informera oss via e-post.Om du vill returnera produkterna ber vi dig att informera oss inom 14 dagar efter leverans.
Instruktioner för hur du går tillväga får du då av vår kundtjänst: support@xtrafritid.se

Returfrakt vid utnyttjande av ångerrätten är gratis för dig som kund. Om varan är felaktig eller felexpedierad står vi alltid för returfrakten. Produkter kan enbart återlämnas till Xtra Fritid genom att du som kund gör en retur via vår samarbetspartner, enligt instruktioner från oss vid förfrågan. Vänligen kontakta vår kundtjänst angående din önskan om att returnera en vara, så hjälper vi dig vidare i processen.

Vilka är förutsättningarna för att skicka tillbaka en produkt?

När du har fått din produkt har du ångerrätt i 14 dagar och kan returnera produkten utan någon särskild anledning. Om du vill göra det, vänligen informera oss via mejl.
Produkten ska alltid skickas tillbaka i sin originalförpackning på det sätt den har levererats på och i oförändrat skick. Vi står för returkostnaden.
I enlighet med tillämplig lag, ber vi dig att vidta rimliga åtgärder för skötsel av produkten, även om du inte har i avsikt att använda den.

Återbetalning

När produkten har returnerats i ett fullgott skick och kommit oss tillhanda återbetalar Xtra Fritid dig det belopp som angetts på kvittot inom 30 dagar.
Vid återbetalning görs denna i första hand till det kort eller PayPal-konto som använts för att betala för din beställning. Du finner betalningsinformationen på ditt kvitto.
Väljer du att returnera produkter är Xtra Fritid inte ansvarig för eventuella förluster av dessa under transporten. Om produkten försvinner under returen förbehåller vi oss rätten att debitera dig för dessa besvär.

Reklamation & Garanti

Om produkten du beställt anländer skadad, ofullständig eller inte fungerar har du rätt till två (2) års garanti från och med inköpsdatumet. Garantin omfattar alla skador och defekter som kan förekomma trots lämplig användning. Om du vill använda dig av din garanti eller vill ha mer information om den garanti som följer med våra produkter, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Enligt Konsumentköplagen ska en felaktig vara reklameras inom två (2) månader från det att köparen märkt felet. Vid fel på vara behöver vi först ha bildbevis för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt till en lösning.

Kontakt

För mer information eller frågor om returer och/eller återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst.
E-post: support@xtrafritid.se